fbpx

foto | Moldovenii pleacă în vacanțe sau revin acasă: La trei puncte de trecere a hotarului se formează ambuteiaje

Luni dimineața, pe ambele sensuri de deplasare (intrare și ieșire în/din Moldova) se înregistrează flux sporit de călători și mijloace de transport la trei puncte de trecere a frontierei. Este vorba despre în Leușeni, Sculeni și Cahul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În context, responsabilii au deschis toate pistele de control și au suplinit numărul necesar de inspectori pentru a face față fluxului. Ofițerii de la frontieră precizează că, în contextul completării fișei epidemiologice de către persoanele care nu dețin documente ce le-ar excepta de la autoizolare, controlul este mult mai anevoios decât de obicei.

De asemenea, conform responsabililor, din cauza fluxului mare de persoane apar unele dificultăți de lucru cu sistemul informațional. Aceștia roagă călătorii să se informeze din surse oficiale când planifică deplasări și să manifeste înțelegere.

Totodată, pentru a facilita traficul, șoferii sunt îndemnați să traverseze punctele de trecere a frontierei cu timp minim de așteptare: Costești, Lipcani, Giurgiulești-Galați, pentru a nu suprasolicita în continuare Leușeni și Sculeni.

Foto: Poliția de Frontieră
Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button