fbpx

foto | Jocuri de lumini, distracții, delicii și multă voie bună la OrheiLand. Proiectul lui Ilan Șor a adunat 100.000 de vizitatori în două săptămâni

Circa 100.000 de adulți și copii au vizitat OrheiLand-ul în sezonul de iarnă, startul căruia a fost dat la 21 decembrie, odată cu inaugurarea Târgului de Crăciun din municipiul Orhei. Vizitatorii au profitat din plin de tot ceea ce le-a propus, în mod gratuit, cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit unui comunicat de presă, Târgul de Crăciun de la OrheiLand își va închide porțile pentru vizitatori la începutul lunii februarie, iar organizatorii îndeamnă oamenii să profite de timpul rămas pentru a beneficia din plin de multitudinea de atracții pe care le oferă parcul de distracții.

Vizitatorii, atât cei mici, cât și adulții, se pot bucura împreună de o diversitate bogată de tobogane de iarnă, inclusiv două spirale uriașe și una pentru săniuțe. O altă atracție este Roller Coaster-ul și e destinată în special amatorilor de senzații tari. Acesta are lungimea totală de 350 de metri, lățimea de 17 metri și înălțimea unui bloc cu patru etaje – 10 metri, fiind o premieră absolută în țara noastră.

Buna dispoziție este condimentată la OrheiLand de artiștii și acrobații circului italian „Bonaccinni” – cea mai importantă și așteptată premieră din acest sezon. Circul susține câte două reprezentații pe zi, iar rezervările de bilete gratuite pot fi făcute la numărul de telefon 0 68 200 088.

Uriașul patinoar, cu suprafața de 800 de metri pătrați, este deschis zilnic pentru vizitatori, în intervalul orelor 11:00 – 22:00. Totodată, unul dintre cel mai solicitat loc din OrheiLand este căsuța lui Moș Crăciun, unde vizitatorii sunt așteptați începând cu ora 12:00, pentru a fi primiți în audiență de către generosul moș care, în schimbul unui cântec sau a unei poezioare recitate, le împarte copiilor cadouri.

În parcul de distracții, aroma vinului fiert cu scorțișoară și a deliciilor culinare plutește în aer. Deliciile pot fi cumpărate de către vizitatori la căsuțele frumos decorate. Totodată, la Târgul de Suveniruri pot fi procurate, la prețuri accesibile, cadouri pentru prieteni și rude.

În camera copiilor, cei mici pot să urmărească filme de animație. Tot la OrheiLand, între orele 10:00 și 22:00, micuții se pot bucura de oportunitatea de a participa la masterclass-uri unde învață să creeze copturi personalizate cu Moș Crăciuni, eroi din povești și brăduți.

Articole asemănătoare

Back to top button