fbpx

foto | Încă un parc din capitală va fi reabilitat

Parcul „Dumitru Râșcanu” din sectorul Rîșcani al capitalei va fi reabilitat. La prima etapă sunt prevăzute lucrări de amenajare a parcărilor şi modernizarea sistemului de iluminat public pe str. Braniştii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

În prezent, pe șantier sunt desfășurate lucrări de demontare a bordurilor vechi şi de curăţare a arborilor. În paralel, în zona Autodromului din strada D. Râșcanu are loc decaparea asfaltului de pe alei, montarea bordurilor noi, reabilitarea căilor de acces în parc.

Lucrările vor continua cu modernizarea sistemului de iluminat, instalarea camerelor de supraveghere video, a unui nou teren de joacă şi unui teren de fitness.

Primarul General, Ion Ceban a menționat că prima etapă a lucrărilor de reabilitare a parcului „Dumitru Râșcanu” urmează a fi realizată până în vara anului curent.

În cea de a doua etapă, care va fi ulterior, autoritățile municipale își propun reabilitarea și amenajarea parcului cu zone pentru odihnă, piste pentru bicicliști, reconstrucția scărilor, modernizarea zonei de sport, renovarea trotuarelor și a căilor de acces, dar şi instalarea mobilierului urban.

Foto: chisinau.md

Articole asemănătoare

Back to top button