fbpx

foto | În plină iarnă, riscă să înghețe de frig. Patru copii din Ciobanovca au nevoie de lemne pentru foc. Ajută-i!

Marinca Gut are doar 9 ani și le poartă de grijă celor două surori și fratelui mai mic, iar pe lângă asta mai este responsabilă și de ordinea în casă. Mama copiilor lucrează la zi, pe la gospodăriile consătenilor, iar banii pe care îi câștigă abia îi ajung pentru produse alimentare. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fratele Marincăi, Alexandru, are 8 ani. Băiatul nu merge la școală, deoarece la începutul anului de învățământ nu au fost suficienți copii pentru a forma clasa întâi, iar drumul până în satul vecin este prea costisitor pentru familie.

Casa în care locuiește familia este veche, iar podeaua spartă, acoperită cu câteva covoare, prin care frigul intră în încăpere. Focul din soba nu ajută aproape deloc. Snejana Gut, mama copiilor, spune ca banii pe care îi câștigă nu-i ajung nici măcar pentru a achita grădinița și facturile. Micuții nu au mai văzut de mult timp haine sau jucării noi, dar visează la lemne pentru foc. Tatăl acestora a ajuns la închisoare după ce și-a snopit în bătăi soția și copiii, iar unicul sprijin le sunt voluntarii unei organizații de caritate, care le aduc produsele alimentare necesare.

Faceți donații în conturile Asociației „Donate-Plus” cu mențiunea „pentru familia Gut” și ajutați-i pe cei patru micuți din satul Ciobanovca să treacă prin iarnă.

D͟e͟n͟u͟m͟i͟r͟e͟a͟ ͟e͟n͟t͟i͟t͟a͟t͟e͟: Asociația Obștească” DONATE PLUS”
C͟o͟d͟ ͟d͟e͟ ͟î͟n͟r͟e͟g͟i͟s͟t͟r͟a͟r͟e͟ ͟f͟i͟s͟c͟a͟l͟ă͟ :1017620002805
Cont ( IBAN ) bancar;
I͟B͟A͟N͟ ͟M͟D͟L͟: MD98VI022241600000114
I͟B͟A͟N͟ ͟E͟U͟R͟O͟: MD24VI022241600000013
IB͟A͟N͟ ͟U͟S͟D͟: MD68VI02241600000015
C͟O͟D͟ ͟S͟W͟I͟F͟T͟ :VICBMD2X447

Foto: donate.plus
Foto: donate.plus
Foto: donate.plus

Articole asemănătoare

Back to top button