fbpx

foto | În loc de nuntă… înmormântare. O moldoveancă și iubitul său au decedat într-un cumplit accident la Iași

O moldoveancă a decedat într-un grav accident rutier care s-a produs la Bălțați – județul Iași din România. Ea se afla în aceeași mașină cu viitorul său soț și părinții acestuia. Din păcate, nimeni dintre cei patru nu au putut supraviețui.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cumplitul accident a avut loc duminică, când șoferul automobilului în care era conaționala noastră ar fi încercat să întoarcă pe marcajul dublu – moment în care a fost tamponat violent de un alt vehicul de model Jaguar. În urma impactului, prima mașină menționată a fost distrusă complet, iar alte patru persoane din cea de-a doua mașină s-au ales cu traumatisme.

Moldoveanca Ana Burduja și iubitul său – Theodor Danilcenco urmau să se căsătorească. Cei doi, însă, s-au despărțit la Vama Albița, acolo de unde tânăra de 22 de ani a fost luată de familie pentru a fi înmormântată acasă, în Republica Moldova.

Cortegiul a continuat apoi drumul către Huşi, acolo unde Theodor va fi înmormântat împreună cu părinţii lui, Manuela şi Victor, transmite presa din România.

„Nu am cuvinte să-mi exprim durerea și neputința de a înțelege ce se întâmplă? Este foarte strașnic când o mamă își pierde copilul. Nu este forță pe pământ să aline această durere! Ne rămâne doar să ne rugăm pentru Ana, ca bunul Dumnezeu s-o alinieze în primul rând al sfinților! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a fost mesajul postat de o profesoară din țara noastră, după ce a aflat vestea despre moartea tragică a Anei Burduja.

Articole asemănătoare

Back to top button