fbpx

foto | Grav accident la Rezina. Un băiat de 18 ani a decedat, iar alți trei tineri au ajuns la spital în stare gravă

Un accident violent soldat cu victime s-a produs ieri noapte pe traseul de ocolize a orașului Rezina. Despre incident a anunțat o persoană anonimă, care a telefonat la 112 în jurul orei 00:30.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deplasându-se la fața locului, poliția a stabilit că un tânăr de 20 ani, din Rezina, conducând autoturismul de model Volkswagen Passat, pe una din străzile orașului, nu a ținut cont de limita de viteză în curbă și de pietrișul de pe partea carosabilă, a pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu.

Ieșind pe acostamentul din partea dreaptă de deplasare a autoturismului, s-a tamponat într-un mal de pământ, după care automobilul a fost proiectat într-un copac. În vehicul se aflau conducătorul auto și trei pasageri.

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție Rezina, Irina Burdujan, în urma impactului, un tânăr de 18 ani a decedat la fața locului. Conducătorul automobilului a fost internat în stare gravă în Secția reanimare a Spitalului raional Rezina, iar alți doi tineri de 18 și 19 ani au fost spitalizați în secția chirurgie a aceleiași instituții medicale.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

Articole asemănătoare

Back to top button