fbpx

foto | Fulgi de nea și atmosferă de poveste la Orheiland. ȘOR a surprins vizitatorii cu un tun de zăpadă

Atmosferă de poveste la Orheiland, acolo unde a început să ningă peste Târgul de Crăciun. În seara de 8 ianuarie, a fost pus în funcțiune singurul tun de zăpadă din Moldova, iar bucuria copiilor, ba chiar și a maturilor, a fost de nedescris.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dornici de zăpada care în această iarnă întârzie mult, copiii s-au distrat miercuri pe cinste după ce a fost pornit tunul și a început să ningă chiar și peste toboganele de iarnă. De la mic la mare, vizitatorii Orheilandului s-au jucat în zăpadă, iar copiii s-au tăvălit în voie peste stratul de nea care a acoperit solul. De asemenea, amatorii de săniuș au simțit cu adevărat atmosfera de iarnă.

Potrivit unui comunicat publicat pe orhei.md, tunul va aduce fulgi și bucurie copiilor toată luna ianuarie. El va fi pornit în funcție de timpul de afară. Datorită lui, în acest moment, singurul loc din Moldova unde ninge este Orheiland.

Târgul a cumpărat tunul de zăpadă iarna trecută, o premieră pentru Republica Moldova. Acesta „ninge” pe o rază de 24 metri, inclusiv în zona toboganelor.

Reamintim că Târgul de Crăciun de la Orheiland, cel mai mare de sărbători din țară, a fost vizitat în această iarnă deja de circa 100.000 de oameni. El oferă absolut gratuit zeci de distracții pentru copii: o diversitate bogată de tobogane de iarnă, un Roller Coaster de 350 de metri lungime și 10 metri înălțime, spectacole ale circului italian „Bonaccinni”, un patinoar uriaș, spații amenajate pentru selfie și poze, masterclassuri etc.

De asemenea, Moș Crăciun așteaptă copiii în căsuța sa, iar maturii pot vizita Târgul de suvenire și pot cumpăra vin fiert cu scorțișoară și diferite bunătăți de la tarabele deschise în cadrul Târgului de Crăciun. Toate acestea oferă o atmosferă de poveste veritabilă.

Articole asemănătoare

Back to top button