fbpx

foto | Fiecare câștig îi motivează să fie mai buni. Patru tineri din Moldova, medaliați la Campionatul Internațional de Street Workout

Sportul este pasiunea lor, iar uneori pasiunea îi face și mândri că ne reprezintă țara la competiții internaționale. Patru tineri din Moldova au fost medaliați la Campionatul Internațional de Street Workout între echipe, сare a avut loc pe 21 septembrie curent, în Kiev, orășelul Brovary.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sportivii s-au clasat pe locul al treilea, iar separat au ocupat locurile 2 și 3 în nominații. Alexandru Sușkov și Maxim Reziuc au concurat la nominația „L-sit” (ținerea unghiului la paralele) și au reușit să se situeze pe locul doi. În nominația „Muscle-ups” s-a înscris Alexandru Ursan și Dmitrii Tuceac, care au ocupat poziția a treia.

„Nu am crezut că vom câștiga, deoarece noi am fost o echipă din patru persoane, împotriva la cinci echipe a câte șase perosane. Avantajul lor foarte mare era că fiecare atlet din echipă participa la două nominații doar, dar noi am participat fiecare în trei nominații (total nominații erau șase) și plus la asta nu am dormit o noapte înainte de campionat – deodată de la autocar la competiții. Dar suntem enorm de bucuroși că am avut ocazia să prezentăm țara cu un câștig foarte mare”, spun băieții.

Articole asemănătoare

Back to top button