fbpx

foto | Fără inimă: Un câine, împușcat în preajma Aeroportului chiar sub privirile unui copil

Zilele trecute, în zona Aeroportului Internațional Chișinău a fost împușcat un câine, fără niciun motiv. Totul s-a întâmplat chiar sub privirile unui copil, care se plimba în apropiere cu mama sa și s-a ales cu o sperietură puternică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vinovat s-ar face un bărbat, care ar fi fost văzut de mai multe ori cu o armă de foc asupra sa. Potrivit unor martori, patrupedul, numit Ceburașka, era fără adăpost, însă era foarte liniștit, sterilizat și urmărit de chiriașii unei case din apropiere.

Împușcătura s-a produs sub privirile unui copil, care se plimba cu mama sa la doar câțiva metri distanță, iar cei care au văzut scena, spun că dacă glontele ar fi ricoșat, ar fi ajuns să rănească minorul.

Câinele a fost grav rănit, iar din cauza durerii acesta a dat convulsii și contracții involuntare. Veterinarii au încercat să salveze patrupedul, însă acesta s-a stins la scurt timp.

La fața locului a intervenit poliția, însă, se pare că făptașul nu riscă nimic, acesta nerecunoscându-și vina.

Martorii și internauții fac apel către Ministerul Afacerilor Interne pentru ca făptașul să fie tras la răspundere, pentru infracțiune penală împotriva animalelor, dar și pentru folosirea armei de foc într-un loc public, care a pus în pericol viața oamenilor.

Ofițera de presă a Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, a menționat că oamenii legii s-au documentat și urmează să stabilească toate circumstanțele producerii incidentului.

Urmează imagini care vă pot afecta emoțional:

Articole asemănătoare

Back to top button