fbpx

foto | Evenimente fastuoase de Ziua Îndrăgostiților, organizate la inițiativa lui Ilan Șor la Orhei și Taraclia. Politicianul a felicitat cetățenii prin intermediul unui mesaj video

Evenimente de amploare au avut loc aseară, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, la Orhei și Taraclia. Acestea au fost organizate de autoritățile locale, la inițiativa lui Ilan Șor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La spectacole au fost prezenți mii de oamenii. Ei au primit mesaje de felicitare din partea liderului Partidului ȘOR, primarului de Orhei, președintelui raionului, deputatei Marina Tauber și primarului orașului Taraclia.

Ilan Șor a felicitat cetățenii care au venit la evenimente prin intermediul unui mesaj video. „Omul este născut pentru iubire, ca pasărea pentru zbor. Dragostea față de părinți, dragostea față de copii, familie, Patrie – toate acestea ne dau emoții pentru a trăi. Dragostea trebuie să ne însoțească în fiecare zi cu emoții pozitive”, a spus deputatul.

Cel mai fastuos concert de Ziua Îndrăgostiților din țară a fost organizat la „OrheiLand”. Aici au venit peste 5000 de îndrăgostiți din raionul Orhei, dar și din alte localități din țară. Un spectacol în care s-a cântat dragostea a fost susținut de formația „Lume”, Valentin Uzun, DJ Mics, DJ Bond. Pentru vizitatori au fost organizate mai multe concursuri cu premii de valoare, iar Veaceslav și Irina Pâcălău, un cuplu din Pohorniceni, Orhei, au câștigat cel mai râvnit premiu – o plimbare cu o limuzina și o cină romantică la restaurant.

Sărbătoarea organizată în orașul Taraclia a adunat multă lume din oraș și din localitățile din apropiere. În fața acestora a cântat trupa „DoReDos” și Alexei Botnarciuk. Publicul a urmărit o „bătălie” a DJ-ilor și un show Go-Go Girls. Ca și la „OrheiLand”, îndrăgostiții din Taraclia au participat la diverse concursuri cu premii valoroase, printre care și un smartphone ultramodern.

Articole asemănătoare

Back to top button