fbpx

foto | Elevi cu performanțe înalte din R. Moldova au avut parte de o călătorie culturală în România

Ministerul Educației și Cercetării și Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova au organizat pentru elevii cu performanțe înalte din țara noastră o călătorie culturală în România.
42 de elevi din aproape toate raioanele și municipiile Republicii Moldova, însoțiți de profesorii și tutorii lor, au avut ocazia să plece într-o călătorie culturală în România, la Ziua lui Moș Crăciun, organizată în incinta Senatului României, la invitația Doamnei Alina Gorghiu, președintele Senatului României. Acest lucru a fost posibil cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.
Copiii au participat la sărbătoarea Ziua lui Moș Crăciun, la care au fost prezenți aproximativ 2000 de persoane. Bineînțeles că aceștia au primit și cadouri din partea lui Moș Crăciun. Odată deveniți ambasadori ai Republicii Moldova în România, au discutat cu doamna președinte a Senatului României chiar în biroul domniei sale, au avut posibilitatea să viziteze sala de plen a Senatului, dar au și participat la ateliere educative și culturale, jocuri interactive, momente muzicale.
Ministerul Educației și Cercetării încurajează schimburile culturale care oferă copiilor experiențe memorabile. Ministerul mulțumește Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, secretarului de stat Adrian Dupu, pentru că a făcut posibilă această mini-vacanță a copiilor și i-a însoțit personal pe elevi în sejurul lor.

Această prezentare necesită JavaScript.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button