fbpx

foto | Copiii „au luat cu asalt” Primăria capitalei. Cum l-au provocat aceștia pe Ion Ceban?

Edilul capitalei a primit în vizită la Primărie copiii care au participat la concursul „Сила танца. Детям дорогу”. Acesta le-a organizat o excursie prin edificiu și chiar le-a permis să ocupe locurile din sala de ședințe.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit unei postări făcute pe pagina oficială a lui Ion Ceban, drept recunoștință pentru turul ghidat, copiii au prezentat un program artistic. Aceștia au fost îndrăzneți și au provocat primarul să danseze cu ei atunci când va fi finala concursului. Totuși, Ceban nu a precizat dacă a acceptat sau nu propunerea lor.

„Copiii sunt viitorul, iar acești micuți și tineri ne reprezintă poporul prin arta dansului. Sunt toți diverși, dar la fel de talentați, datorită muncii enorme care o depun ei, dar și dascălii care se dedică în totalitate. Le-am făcut un tur prin clădirea Primăriei și am arătat unde lucrează aleșii locali. La rândul lor, copiii ne-au încântat cu mai multe programe artistice. Le-am urat succes și am primit provocarea ca în finalul concursului să dansez cu ei în scenă”, a scris Ion Ceban.

Articole asemănătoare

Back to top button