fbpx

foto | Bătaia Tofilat – Cosovan a făcut înconjurul lumii. Ce scrie presa internațională despre altercația în direct la TV

Bătaia dintre Sergiu Tofilat și Ghenadie Cosovan a ajuns subiect de știre pentru presa internațională. Jurnaliștii străini au scris despre cum cei doi și-au împărțit pumni în direct, iar apoi s-au împăcat și au dat mâna.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Presa germană scrie că despre cum Cosovan și-a pierdut cunoștința ca urmare a luptei și a avut nevoie de îngrijiri medicale. În articol este atașat și un video cu momentul bătăii.

Cel puțin patru portaluri de știri spaniole, printre care și albertonews.com, au atașat capturi de ecran cu Tofilat și Cosovan, adăugând că „intoleranța politică a predominat în timpul unei dezbateri televizate în direct în Republica Moldova”.

Foto: Dionis Cenușa

Politologul Dionisa Cenușa a publicat pe o rețea de socializare o fotografie în care se vede cum conflictul dintre cei doi este difuzat la știrile din Spania.

„Bătaia din platoul Jurnal TV „Tofilat vs Cosovan” a devenit subiect al știrilor în Spania, la ora de maximă audiență. Sunt de mai mult de o săptămână în Spania și nu am auzit niciun cuvânt despre victoria PAS sau despre Maia Sandu, dar iată bătaia respectivă a devenit subiect internațional”, a adăugat politologul.

Potrivit surselor ZUGO, bătaia Tofilat – Cosovan a fost difuzată și la știrile din Italia.

Amintim că Sergiu Tofilat l-a luat la pumni, în direct la TV, pe Ghenadie Cosovan, după ce acesta l-a numit „mudac” și l-a stropit cu apă. Nemulțumirea lui Cosovan a pornit de la faptul că Tofilat l-a făcut „lepădătură”.

Citește și: 

video | Glume despre bătaia la TV. Sergiu Tofilat a participat la un show de stand up: „Să folosim capul în loc de pumn”

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button