fbpx

foto | Adolescentul care ar fi omorât un băiat de 12 ani la Orhei pentru o consolă de jocuri ar fi anunțat despre crimă pe Instagram. Ce mărturii cutremurătoare mai fac tinerii care cunosc suspectul?

Adolescentul care este suspectat că ar fi omorât băiatul de 12 ani de la Orhei ar fi anunțat despre asta într-un live pe Instagram. Dezvăluirile au fost făcute de tinerii care îl cunosc pe bănuit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Liderul PL, Dorin Chirtoacă, a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe capturi de ecran care ar conține conversațiile tinerilor. Ulterior, de pe pagina suspectului au fost șterse mai multe postări.

Din imaginile publicate de liberal vedem că tinerii spun că atunci când era mic, bănuitul ar fi obișnuit să sugrume animale, iar mai târziu ar fi încercat să asfixieze o colegă de la o tabără de vară. La fel, cei care îl cunosc, îl acuză că ar mai fi agresat un prieten și că i-ar fi ars mâna.

Imaginile de mai jos conțin (și) un limbaj licențios!

 

Amintim că un băiat de 12 ani a fost găsit fără suflare în beciul unei case părăsite din Orhei pe 19 ianuarie. Ulterior, s-a stabilit că victima avea semne de moarte violentă pe corp, iar oamenii legii au reținut un suspect în vârstă de 14 ani. Acesta și-ar fi omorât amicul din cauza unei console pentru jocuri pe care ar fi împrumutat-o de la el și nu ar fi vrut să o mai întoarcă.

Mai târziu, în presă au apărut informații că adolescentul era feciorul unei membre a PL. Reprezentanții partidului au adresat un mesaj de condoleanțe, menționând că aceasta este „tragedie a întregii societăți și a noastră tuturor”. Copilul a fost petrecut pe ultimul drum pe 21 ianuarie.

Articole asemănătoare

Back to top button