fbpx

foto | Accident rutier în România cu implicarea cetățenilor R. Moldova: Șoferul autoturismului a decedat

O persoană a murit și mai multe au fost rănite, în urma unui accident rutier produs în seara zilei de vineri, 30 decembrie, în județul Iași, transmite ProTV.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șoferul autoturismului, în vârstă de 21 de ani, a murit după ce autoturismul pe care îl conducea s-a ciocnit de un autobuz, pe DN28, în judeţul Iaşi.

Potrivit martorilor, tânărul se întorcea acasă, de la o petrecere cu prietenii. Mergea cu viteză, iar într-o curbă, pe linie continuă, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un autobuz care circula regulamentar.

În urmă cu două luni, tânărul glumea pe o rețea socială pe tema stilului agresiv de condus: „În ultima vreme conduc de parcă am relație la poarta Raiului” sau … „Cea mai mare realizare a anului 2022 este că încă mai am permisul”.

În autobuzul de care s-a izbit se aflau 6 pasageri. Aceștia au scăpat nevătămaţi, iar şoferul de 40 de ani a fost transportat la spital, cu contuzii.

Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt ISU Iaşi: „La ajungerea forţelor de intervenţie, în autotorism era o persoană, din nefericire, victima încarcerată a fost declarată decedată.”

Accidentul rutier s-a produs în localitatea Bohotin.

La fața locului, s-au deplasat două autospeciale de intervenție cu module de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de prim ajutor calificat și echipajul TIM.

Cetățenii din autobuz sunt cu dublă cetățenie, română și moldovenească.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button