fbpx

foto | A început reparația drumului spre Băcioi dinspre Aeroport

În comuna Băcioi au început lucrările de reparație a drumului de acces dinspre Aeroportul Internațional Chișinău, pe strada Băcioii Noi, începând de la bulevardul Dacia, informează Primăria municipiului Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru obiectivul enunțat au fost alocate surse financiare din bugetul municipal și din cel local, în proporție de 70 la 30.

Totodată, în prelungire, va fi continuată reparația drumului spre comuna Băcioi, lucrări începute anul trecut. Pe această porțiune, la intrarea în localitate, vor fi amenajate trotuare cu borduri, pe o distanță de 834 metri.

Primăria amintește că în anul 2020 în comună au fost implementate mai multe proiecte, cu susținerea financiară din partea administrației publice locale (APL) Chișinău și a Primăriei Băcioi, inclusiv reparația capitală a Grădiniței nr. 140, reparația capitală a Grădiniței nr. 101, reparația capitală a acoperișului Școlii Primare nr. 101; reparația acoperișului Gimnaziului nr. 102 Brăila, reparația capitală a Grădiniței nr. 171, comuna Băcioi.

Municipalitatea menționează că va susține în continuare suburbiile, iar prin intermediul proiectelor de infrastructură va contribui la creșterea nivelului de trai al locuitorilor din orașele, comunele și satele din jurul Chișinăului.

Foto: chisinau.md
Foto: chisinau.md
Foto: chisinau.md
Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button