fbpx

Fiica lui Spiridon Vangheli oferă noi detalii despre starea scriitorului: „El este un copil mare. Mă rog să fie bine”

Fiica lui Spiridon Vangheli afirmă că scriitorul se simte bine și „vrea să plece vara la mare”. Aceasta a comunicat pentru jurnal.md că tatăl său respiră de sine stătător și nu are nevoie de masca cu oxigen, așa cum scria anterior presa.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Rodica Vangheli a mai dezvăluit că scriitorul se află la Spitalul Clinic Republican și se ocupă de chestiuni de serviciu. Acesta discută mult cu colegii la telefon, nu și-a pierdut simțul umorului, însă obosește.

„Nu e în stare gravă. Mănâncă, merge prin odaie, ne sună. E optimist, are umor și vrea să plece vara la mare. Desigur, la 89 de ani este greu să prognozezi ceva incredibil de promițător, dar tăticul meu e un om care crede în puterile sale. (…) Nu are formă pulmonară. Are respirație dirijată de organism, dar virusul slăbește imunitatea. (…) Necesită timp să lupte cu boala. Recent a vorbit o oră cu scriitorul Constantin Bostan pe teme de serviciu. Ca de obicei, se consumă mult prin vorbă. Se amuză și apoi obosește. El este un copil mare. Sper să se facă bine curând. Mă rog să fie bine”, a punctat fiica lui Spiridon Vangheli.

Amintim că, duminică, în spațiul public au apărut informații precum că Spiridon Vangheli ar fi internat în spital și conectat la masca cu oxigen după ce s-a infectat cu virusul COVID-19. Scriitorul este cunoscut și îndrăgit pentru mai multe cărți, dar în special pentru seria de povestiri despre Guguță, băiatul sub căciula căruia încăpeau toți copiii din sat.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button