fbpx

Fii mai prudent, „în joc” e viața ta! În doar câteva ore au fost înregistrate 28 de accidente rutiere în care au decedat 4 oameni

Inspectoratul Național de Patrulare (INP) ne atenționează că, în acest sfârșit de săptămână, oamenii legii au depistat peste 1100 de încălcări rutiere. Acest fapt a condus la înregistrarea a zeci de accidente, persoane traumatizate și chiar decedate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din totalul de încălcări:

– 540 de șoferi conduceau cu mult peste limita de viteză admisă;
– 27 de conducători auto în stare de ebrietate au fost documentați și înlăturați de la volanul automobilului;
– 19 nu dețineau asupra lor permise de conducere;
– 69 au încălcat regulile de oprire și neacordare de prioritate pietonilor.

În aceste zile au avut loc 28 de accidente rutiere, soldate cu 34 de persoane traumatizate și patru decedate. Totodată, inspectorii de patrulare anunță că au reacționat prompt la peste 60 de solicitări din partea cetățenilor care se aflau într-o dificultate.

Reprezentanții INP informează că vor fi omniprezenți pe traseele din țară pentru a fluidiza traficul rutier, a preveni conducerea în stare de ebrietate la volan și deplasarea cu viteză excesivă.

„Zi de zi angajații INP desfășoară acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere provocate de șoferii care încalcă RCR, punându-și viața lor în pericol dar și a celorlanți. Fiți prudenți, viața primează, atitudinea fiecăruia este esențială, iar noi suntem de partea celor care respectă RCR”, au transmis responsabilii.

Articole asemănătoare

Back to top button