fbpx

Ellation – casa brandurilor de top din industria anime Crunchyroll și VRV – salută venirea lui Thomas Overton în calitate de CTO

Ellation, compania mamă pentru produsele de top Crunchyroll și VRV, a anunțat numirea lui Thomas Overton în calitate de CTO. Thomas va fi responsabil de dezvoltarea tehnică și strategică a ambelor platforme. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Crunchyroll este cel mai popular brand de anime din lume cu mai mult de două milioane de abonați și peste 50 de milioane de utilizatori înregistrați, oferind o experiență de 360 de grade comunității anime prin Crunchyroll Games, participarea în evenimente și expoziții, rețelele de socializare, știri, eCommerce și alte direcții. 

Mai mult, Crunchyroll are cea mai mare bibliotecă anime din lume, care include peste o mie de titluri și peste 30.000 de episoade, fiind prezente în peste 220 de țări și teritorii. 

De cealaltă parte, VRV este platforma video focalizată pe cei mai fideli fani, incluzând canale premium de streaming, printre care Crunchyroll, NickSplat și Rooster Teeth. Ambele platforme, atât Crunchyroll, cât și VRV, sunt componente ale companiei WarnerMedia Entertainment în cadrul portofoliului Otter Media.

Joanne Waage, directorul general al Crunchyroll a apreciat venirea lui Thomas Overton, accentuând experiența acestuia în inginerie și management.

„Thomas aduce o experiență bogată atât din domeniul tehnologii și divertisment, cât și din istoria sa profundă cu Crunchyroll, conducând inițiative-cheie în inginerie, fiind în calitate de vicepreședinte pe acest domeniu de-a lungul ultimilor trei ani.

Datorită pasiuni sale pentru anime și pentru comunitatea noastră, dar și datorită expertizei sale în domeniu, nu-mi pot imagina o persoană mai calificată care să contribuie la ascensiunea într-o nouă eră de excelență tehnică a brandurilor noastre”, a declarat Joanne Waage, directorul general al Crunchyroll. 

Fostul CTO al Crunchyroll și VRV, Simon Obstbaum, s-a retras din această poziție după aproape trei ani dedicați brandurilor pe care le-a ajutat să treacă printr-o perioadă de tranziție. Simon Obstbaum a contribuit prin experiență și eficiență deosebită de a construi echipe performante potrivite mediilor de activitate. Acesta va reveni în Germania împreună cu familia sa.

Thomas Overton, CTO Crunchyroll & VRV

„Cunoaștem și împărtășim pasiunea comunității noastre pentru anime. Am planificat o serie de îmbunătățiri ale produsului de care sunt încântat și ne-am mărit abilitățile de a relansa și de a produce noi funcționalități în cadrul platformele noastre”, a spus Thomas Overton, noul CTO al Crunchyroll și VRV.

Probabil v-ați întrebat cu ce se ocupă compania Ellation? Suntem o companie dinamică cu rădăcini în Silicon Valley.

Fiind parte din Otter Media, o companie a grupul Warner Media, lucrăm cu tehnologiile de ultimă generație pentru a defini noi trenduri în consumul de media. Misiunea noastră este să creăm produse extraordinare pentru fanii noștri îndrăgostiți de anime și manga.

 

Articole asemănătoare

Back to top button