fbpx

După tragedia din parcul Alunelul, Ceban solicită Guvernului demiterea întregii conduceri a Agenției de Mediu

După tragedia din parcul Alunelul, în urma căreia a decedat o fetiță de 1 an și 2 luni, edilul capitalei Ion Ceban solicită Guvernului demiterea întregii conduceri a Agenției de Mediu. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui, către Guvern va fi înaintat un demers privind inițierea unei anchete de serviciu împotriva conducerii Agenției de Mediu.

„Împreună cu juriștii vom înainta un demers către Guvern privind inițierea unei anchete de serviciu împotriva conducerii Agenției de Mediu pentru clarificarea informațiilor și contradicțiilor enunțate în prezentul raport cu solicitarea eliberării in corpore din funcție a conducerii sau responsabililor pe domeniile de activitate”, a declarat Ion Ceban în cadrul unui briefing de presă.

Amintim că o bucată dintr-un copac a căzut peste o fetiță de 1 an și 2 luni, sâmbătă, 14 mai, în parcul Alunelul din sectorul Buiucani al capitalei. Micuța a murit la spital din cauza traumelor primite.

Luni, 16 mai, Procuratura municipiului Chișinău a informat despre inițierea unui dosar penal pornit pe neglijență în serviciu a persoanelor publice. La această etapă, urmărirea penală este în plină desfășurare, la moment fiind efectuate mai multe acțiuni de urmărire penală.

Marți, 17 mai, primarul Chișinăului a anunțat că directorul „Asociației de Gospodărire a Spațiilor Verzi”, Serghei Carp, va fi demis din funcție.

Articole asemănătoare

Back to top button