fbpx

Două transformatoare electrice, 21 de metri de gard și 27 de capace de canalizare, furate în raionul Florești. Câți ani de închisoare i-ar putea costa pe suspecți?

Polițiștii din raionul Florești au identificat și reținut trei bărbați care ar fi furat mai multe capace de canalizare din fontă. Oamenii legii au fost alertați de autoritățile locale precum că, pe parcursul lunii ianuarie, mai multe obiecte de acest gen au dispărut.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ca urmare a măsurilor speciale de investigație, polițiștii au identificat și reținut trei bănuiți. Pe lângă cele 27 de capace, găsite ulterior pe teritoriul unui depozit din localitatea Rădulenii Vechi, ei ar mai fi furat două transformatoare electrice și 21 de metri de gard metalic.

Bărbații au vârsta cuprinsă între 19 și 24 de ani, doi dintre ei fiind locuitori ai satului Rădulenii Vechi, iar unul – al orașului Florești. Suspecții și-au recunoscut vina, declarând că acționau în grup, pe timp de noapte, în intervalul orelor 00:00 – 03:00, și se deplasau cu două automobile de model Wolkswagen T4.

Poliția a inițiat o cauză penală pentru furt. Bănuiții au fost reținuți pentru 72 de ore, iar dacă instanța îi va găsi vinovați, ei riscă până la patru ani de privațiune de libertate.

Articole asemănătoare

Back to top button