fbpx

Dosarul certificatelor false de vaccinare anti-COVID-19: Perchezițiile continuă și în alte instituții din capitală

După ce în mai multe instituții medicale din Fălești au avut loc percheziții, iar ulterior au fost reținute câteva persoane de către Centrul Național Anticorupție (CNA) și procurorii anticorupție, mai multe centre de sănătate din capitală au fost luate și ele la ochi de către oamenii legii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ofițerii CNA și procurorii anticorupție desfășoară percheziții la sediile unor instituții medicale din sectorul Râșcani și comuna Stăuceni din Chișinău. Sunt vizați lucrători medicali, suspectați de acte de corupție la privind eliberarea certificatelor de vaccinare fictive anti-COVID-19. Informația a fost confirmată marți, 9 noiembrie de către CNA.

Amintim că luni, 8 noiembrie, CNA și ofițerii anticorupție au reținut trei intermediarii în cadrul unui dosar complex ce vizează acțiuni de pretindere și primire de mită pentru eliberarea certificatelor de vaccinare anti-COVID-19.

Cauza penală inițiată pe trafic de influență, cuprinde zeci de episoade și a fost pornită în urma unor informații operative care au condus la identificarea întregii scheme de corupție.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button