fbpx

Doliu la Serviciul Vamal. Un inspector superior a murit într-un accident în timp ce se deplasa la muncă

Serviciul Vamal al Republicii Moldova este în doliu. Un ofițer superior din cadrul postului vamal Giurgiulești a decedat într-un cumplit accident rutier, în timp ce se deplasa la muncă alături de alți colegi. Dorina Panfil avea 38 de ani și a fost decorată pe parcursul vieții cu multiple distincții și medalii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Serviciul Vamal deplânge trecerea în neființă a doamnei Dorina Panfil, inspector superior din cadrul postului vamal Giurgiulești, Biroul Vamal Sud. Doamna Panfil a suferit într-un accident rutier, care s-a produs în data de 24 august 2022, la ora 06:15, pe traseul Comrat –Giurgiulești, în rezultatul căruia au avut de suferit 7 funcționari vamali, care se îndreptau la serviciu, spre postul vamal Giurgiulești-Galați. În toată această perioadă medicii au luptat pentru viața Doamnei Panfil, dar nu au reușit să o salveze”, se arată într-un comunicat al Serviciului Vamal.

Ofițerul activa în cadrul Serviciului Vamal de cinci ani, iar colegii o descriau ca fiind „responsabilă, empatică și modestă”.

„Doamna Panfil avea vârsta de 38 de ani, ultimii cinci dintre aceștia dedicându-i activității în cadrul Serviciului Vamal, unde s-a bucurat de un respect deosebit din partea colegilor. În toți acești ani, s-a remarcat prin înalte calități morale și profesionale, fiind o funcționară responsabilă, empatică, modestă și cumpătată.
Pentru atitudinea conștiincioasă față de exercitarea atribuțiilor de serviciu și contribuția adusă la asigurarea securității economice a statului, Doamna Dorina Panfil a fost decorată, de-a lungul carierei sale, cu diverse medalii și distincții. Exprimăm sincere condoleanțe în aceste momente de grea încercare și suferință pentru întreaga familie și rude. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, conchide instituția.

Articole asemănătoare

Back to top button