fbpx

Dodon: „Am trecut destoinic acest an”. Fostul președinte dorește „înțelepciune clasei politice” și felicită cetățenii

„Am trecut destoinic acest an”. Este declarația fostului președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, care a înregistrat un mesaj video, tradițional publicat la trecerea dintre ani, în perioada în care era șef de stat. Acesta a ținut să felicite cetățenii, subliniind în nenumărate rânduri că a fost o perioadă foarte dificilă. De asemenea, Dodon nu a ezitat să le dea în obraz oponenților politici dorindu-le „înțelepciune și cât mai mult patriotism”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fostul șef de stat consideră că societatea moldovenească a devenit mai puternică în ultima perioadă.

„Eu cred că noi am trecut destoinic de acest an – 2020, dacă judecăm cât de greu s-a dovedit a fi el pentru fiecare familie, pentru țara noastră, dar și pentru întreaga omenire… . Noi am rezistat și în general am devenit mai puternici, și ca societate, și fiecare în parte, în ciuda greutăților și a durerilor”, a scris șeful socialiștilor pe pagina sa de Facebook.

Dodon a mai spus că se mândrește cu cetățenii Republicii Moldova, punctând că medicii au dat dovadă de eroism în perioada pandemică.

„Mă mândresc cu cetățenii noștri, mă mândresc în special cu personalul medical, pentru că în 2020 medicii au dat dovadă de eroism, au demonstrat voință și dârzenie în lupta necontenită cu pandemia și au salvat mii de vieți. Ne închinăm în fața lor…”, a declarat fostul șef de stat.

„Eu vreau să cred că acest an ne-a oferit câteva lecții de viață importante. Mai întâi de toate, pandemia ne-a permis să-i apreciem mai mult pe oamenii apropiați, de care restricțiile ne-au separat timp de luni de zile.
În plus, greutățile ne-au făcut mai înțelegători, mai cumpătați… .

După un an atât de dificil, noi astăzi cu toții avem speranța că 2021 va fi un an mai bun, mai puțin periculos, mai senin. De aceea, vă doresc sănătate și rezultate frumoase în anul care vine.
Îi doresc înțelepciune și clasei politice moldovenești și cât mai mult patriotism în inimile tuturor politicienilor și cetățenilor”, a mai adăugat președintele PSRM.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button