fbpx

doc | Trafic suspendat pe mai multe străzi din capitală: Cum va fi redirecționat transportul public în acest weekend?

În legătură cu desfășurarea Maratonului Internațional Chișinău, traficul rutier din capitală va fi restricționat în perioada 28-29 septembrie. O dispoziție în acest sens a fost semnată de secretara interimară a CMC, Alexandra Moțpan.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit documentului, începând cu data de 28.09.2019, ora 01:30 și până pe 29.09.2019, ora 19:00, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și A. Pușkin va fi restricționat traficul. Totodată, nu se va putea circula pe străzile care includ traseul maratonului: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt (de la intersecția cu str. T. Ciorbă până la intersecția cu str. Ciuflea, doar în direcția de deplasare din partea Bisericii Ciuflea), pe bd. Dacia (doar direcția de deplasare din partea IMSP Spitalul Clinic municipal nr. 1) până la intersecția cu str. Trandafirilor, dar și pe traseul bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – str. Vasile Alecsandri – str. V. Micle.

Inspectoratul General al Poliției urmează să asigure ordinea publică și, în colaborare cu Direcția generală transport public și căi de comunicație, să sisteze traficul și să redirecționeze circulația rutieră.

Vedeți în documentul atașat traseele pe care va circula transportul public.

Sistarea Circulatiei Rutiere in Perioada Maratonului Chisinau 2019 by Victoria Laur on Scribd

Articole asemănătoare

Back to top button