fbpx

doc | „Voi veni cu culiocul”. Slusari, dat în judecată de Dodon: Socialistul vrea să-și apare „onoarea” și „reputația profesională

Socialistul Igor Dodon și membrul Platformei DA, Alexandr Slusari își dau întâlnire în sala de judecată pe 5 aprilie 2022. Anunțul a fost făcut de Alexandr Slusari, marți 30 noiembrie, pe pagina sa de Facebook. Acesta este acuzat de către ex-președinte că i-ar fi lezat „onoarea, demnitatea și reputația profesională”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Dânsul pretinde că are onoare și reputație profesională. Tac despre onoare, dar reputația lui este reflectată în mai multe video cu Plahotniuc și mai multe poze din vacanțele sale de lux. Cel mai mult lui Igor Dodon îi plac banii, câștigați nu prin muncă și afaceri, ci prin combinațiile politice”, scrie Slusari pe pagina sa de Facebook.

Fostul deputat nu ezită să îl ironizeze pe socialist, zicând că va veni cu „culiokul” în sala de judecată.

„Desigur că la judecata demnității lui Igor Nicolaevici voi veni cu culiocul. Mă gândesc acum ce să pun în el și ce să scriu pe el. Aștept propuneri de la voi, stimați urmăritori ai paginei mele. Poate cineva cunoaște dialectul bahamian creole?”, se mai arată în mesaj

Totodată, Alexandr Slusari susține că „cei de la Platforma DA, au așteptat și mai așteaptă ca după schimbările în Procuratura Generală , cest individ să fie atras la răspunderea penală pe multiple dosare de rezonanță”.

De asemenea, acesta se arată dezamăgit de activitatea organelor coercitive, „regretând că sistemul corupt absoarbe tot mai mult din noua guvernare”.

„Dar din păcate, din informațiile care tot mai mult ajung la noi, organele coercitive acum sunt mai mult preocupate de activiștii Platforma DA, decât de Igor Dodon. Vorbesc de axa Musteața – Morari – Rurac – Podarilov, care are susținerea unor deputați și miniștri, cu care noi cândva am fost în aceeași barcă.

Complicii regimului Plahotniuc, care sunt promovați și acum în diferite funcții înalte, pun la cale o operațiune masivă de denigrare a oamenilor incomozi de la Platforma DA, care rămân consecvenți și niciodată nu vor spune alb la negru, indiferent cine este la putere. Noi nu ne vom schimba în funcție de vântul politic. Regretăm doar că sistemul nereformat și corupt tot mai mult absoarbe noua guvernare”, conchide membrul Platformei DA.

Document: Alexandr Slusari via Facebook
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button