fbpx

doc | Un fruntaș al socialiștilor riscă să-și piardă mandatul de deputat și peste opt milioane de lei!

Deputatului BCS, Corneliu Furculiță, riscă să rămână fără mandatul de deputat, dar și fără o sumă care depășește opt milioane de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Autoritatea Națională de Integritate (ANI) a constatat, în cazul parlamentarului, o diferență substanțială în mărime de peste opt milioane de lei pentru anii 2017-2018.

Astfel, potrivit ANI, alesul poporului ar fi rambursat mai multe împrumuturi societății sale comerciale, de care nu a beneficiat de facto.

La fel, acesta nu a declarat patru împrumuturi contractate, dar nerambursate în perioada declarării, precum și bunul imobil aflat în construcție.

Totodată, a fost stabilit că deputatul a declarat eronat economiile în numerar, or, potrivit rezultatelor controlului averii, acesta nu avea cum să dispună de mijloacele bănești declarate.

De asemenea, deputatului socialist, în cazul rămânerii definitive a actelor de constatare, îi va fi retras mandatul. Acesta riscă și să fie decăzut din dreptul de a mai deține o funcție publică sau de demnitate publică, cu excepția celor elective, timp de 3 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button