fbpx

doc | Ilan Șor: Dacă CSJ va anula mandatul meu de arestare, până diseară voi fi în fața procurorilor pentru a depune mărturii

Avocații lui Ilan Șor au atacat, în această dimineață, la Curtea Supremă de Justiție refuzul de ieri al Curții de Apel Cahul de a anula mandatul de arestare al lui Șor. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ilan Șor a scris că, în cazul în care CSJ îi va anula mandatul de arestare, până diseară este gata să vină să depună mărturii în fața procurorilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Public recursul pe care avocații mei l-au depus la Curtea Supremă de Justiție. Insistăm să fie examinat în regim de urgență, adică astăzi. Dacă CSJ va anula mandatul ilegal de arestare emis pe numele meu, chiar astăzi voi depune depoziții la Procuratură și voi povesti adevărul despre furtul miliardului. Asta, bineînțeles, dacă măcar cineva este interesat ca adevărul să iasă la iveală. Așteptăm decizia CSJ”, a mai scris Ilan Șor pe Facebook.

Potrivit lui Șor, judecătorii au adoptat hotărârea sub presiunea procurorilor, care promovează anumite interese politice.

Liderul Partidului „ȘOR” a declarat anterior că, din motive politice, îi sunt blocate aparițiile în spațiul public și posibilitatea de a se întâlni cu alegătorii, în calitate de candidat la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. El a amintit că o astfel de situație a fost și în anul 2015.

Atunci instanța de judecată a anulat, însă, mandatul de arestare la domiciliu, ca el să poată participa în campania electorală pentru alegerea primarului municipiului Orhei.

P.

Articole asemănătoare

Back to top button