fbpx

doc | Eșarfe din mătase, cărți și o geantă personalizată. Cadourile pe care le-a primit Maia Sandu de la începutul mandatului

De cânt exercită funcția de șefă de stat, Maia Sandu a primit 20 de cadouri, cel mai scump valorând peste 15.000 de lei. Darurile au fost oferite de alți președinți, membri ai misiunilor diplomatice, funcționari și instituții, dar și organizatori de evenimente.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cele mai multe președinta le-a primit în timpul vizitei sale în Franța. Acolo Maia Sandu a primit de la ministrul francez de un serviciu pentru ceai din porțelan, în valoare de 15.300 de lei, produs de firma Bernardaud, acesta fiind cel mai scump cadoul din colecție, potrivit deschide.md. Pe locul doi se numără o eșarfă Hermes, primită de Sandu de la omologul său de la Paris, dar și o geantă personalizată din piele, primită în dar, la fel, la Paris.

Liderul de la Cotroceni, Klaus Iohannis, i-a adus Maiei Sandu o ie, iar la Kiev aceasta a primit o farfurie din porțelan și reproducerea Pectoralului de aur de la Tovsta Mohyla.

Pe de altă parte, cel mai ieftin cadou din listă este o diplomă de onoare, gravată pe placă. Aceasta a costat 250 de lei și a fost oferită de Universitatea din Comrat.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button