fbpx

Directorul APP, într-o vizită la complexul „Arena Chișinău”: „Va fi găsită soluția optimă pentru finalizarea și darea în exploatare”

Directorul general al Agenției Proprietății Publice (APP), Eugeniu Cozonac, a efectuat în această dimineață o vizită de lucru la complexul „Arena Chișinău”. Acesta a făcut un tur al complexului, vizitând încăperile și discutând despre lucrările care urmează a fi realizate în viitorul apropiat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul vizitei, Cozonac s-a întâlnit cu reprezentanții SRL „Arena Națională” și ai companiei private de implementare. Totodată, a fost reiterată importanța finalizării acestui proiect pentru Republica Moldova, la moment obiectivul fiind gata într-o proporție de circa 98%, lipsind doar amenajarea căilor de acces, fără de care nu este posibilă exploatarea complexului.

Administratorul complexului Eduard Calancea a remarcat faptul că proiectul dat a fost creat cu scopul de a crea condiții optime pentru organizarea și desfășurarea evenimentelor sportive și socio-culturale și a accentuat că țara noastră are cu ce se mândri.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button