fbpx

Diplome de Onoare din partea președintei pentru cei mai buni absolvenți din R. Moldova

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu a înmânat Diplome de Onoare absolvenților cu cele mai bune reușite la examenul de Bacalaureat. Evenimentul a avut loc miercuri, 14 iulie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„I-am salutat azi pe cei 105 absolvenți care au susținut Bacalaureatul 2021 cu o medie de la 9,6 până la 10. I-am felicitat pentru rezultatul lor remarcabil, le-am urat succes în realizarea viselor și le-am înmânat, în semn de apreciere, Diplome de onoare ale Președintelui Republicii Moldova. Avem tineri foarte buni, de care suntem mândri”, a spus șefa statului.

Deși mulți din ei își vor continua studiile în afara țării, președinta speră că toți vor contribui la dezvoltarea și bunăstarea Republicii Moldova.

„Unii dintre absolvenți vor rămâne să învețe în Moldova, alții vor merge la studii peste hotare, dar sper că, peste câțiva ani, toți vor pune umărul la reconstruirea și dezvoltarea Republicii Moldova. Contăm pe contribuția creatoare a generației tinere. Între timp, noi vom porni – alături de noua majoritate parlamentară și de viitorul Guvern – o curățenie generală în toată țară”, a mai subliniat Maia Sandu.

După ceremonia de decernare a premiilor, șefa statului a invitat absolvenții să viziteze Președinția Republicii Moldova.

În acest an, 18 elevi au absolvit liceul cu media 10; doi elevi cu media 9,8; 84 de elevi cu media 9,75 și un elev cu media 9,6.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button