fbpx

Deputații PSRM vor merge luni la consultările cu Maia Sandu. Furculiță: Vom reitera susținerea pentru candidatul Vladimir Golovatiuc

Fracțiunea Partidului Socialiștilor va merge luni, 29 martie, la consultări cu președinta țării, Maia Sandu. Corneliu Furculiță, liderul PSRM, va reitera susținerea pentru candidatul propus de ei la șefia Guvernului, Vladimir Golovatiuc.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui Furculiță, există o majoritate parlamentară, formalizată conform regulamentului și prevederilor constituției, care optează pentru candidatul lui Golovatiuc la șefia Guvernului.

Președinta urmează să aibă luni, 29 martie, consultări cu fracțiunile Șor și PSRM. Aceste două fracțiuni nu au venit la consultările care erau programate pentru vineri, 26 martie. Socialiștii au anunțat în plenul Parlamentului că vor includerea pe ordinea de zi a unei declarații privind dezacordul față de alegerile parlamentare anticipate.

Amintim că, vineri, Maia Sandu a avut consultări cu celelalte fracțiuni și grupuri parlamentare: PAS, Platforma DA, PDM și Pro Moldova.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button