fbpx

Democrata Ludmila Guzun a decedat. Deputata, răpusă de coronavirus

Democrata Ludmila Guzun a decedat. Deputat a încetat din viață, după ce coronavirusul i-a cauzat complicații. Anunțul a fost făcut de colegii săi din Ungheni. Guzun urma să împlinească 60 de ani în vara acestui an. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit sursei citate, deputata ar fi suferit o formă gravă a bolii.

Deputata PDM, fosta președintă a raionului, Ludmila Guzun a decedat în această noapte în urma complicațiilor survenite după COVID-19. Ludmila Guzun a suferit o formă gravă a bolii, iar în ultima perioadă trecea printr-un tratament post-COVID”, transmite Replica Media.

La alegerile parlamentare din 2019, Ludmila Guzun a fost aleasă pe circumscripția Ungheni, oraș unde început să lucreze în 1983, la fabrica de conserve „Rozmiar”, în calitate de economist principal. În anul 2005 devine preşedintă a Uniunii Teritoriale a Sindicatului „Agroindsind”, iar peste doi ani a fost promovată în funcţia de vicepreşedintă a raionului Ungheni, din partea Partidului „Alianţa Moldova Noastră”.

În 2011, Ludmila Guzun a exercitat funcţia de viceprimar al oraşului Ungheni, din partea PLDM. Din 2012, când i s-a propus funcția de șef al SA „Moldtelecom” Ungheni, a aderat la democrați.

A plecat din funcția de viceprimar și a activat la întreprinderea „Moldtelecom” până la alegerea sa în funcția de președinte de raion.

În momentul când a renunţat la fotoliul de viceprimar a anunţat public că se va regăsi în PDM, devenind preşedinta Organizaţiei Teritoriale Ungheni a acestei formaţiuni.

Guzun a devenit președintele Consiliului Raional Ungheni după alegerile locale din iunie 2015.
Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button