fbpx

Cronica olimpică: Încă un sportiv din Republica Moldova, în finala Jocurilor de la Tokyo

Atletul moldovean Serghei Marghiev s-a calificat pentru a doua oară consecutiv în finala Jocurilor Olimpice. Acesta luptă la proba de aruncare a ciocanului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Reprezentantul țării noastre a înregistrat rezultatul 75,94 de metri. Câștigătorii finalei vor fi aflați pe 4 august, când va avea loc ultima probă la categoria menționată.

Precizăm că și sora sa, sportiva Zalina Petrivskaya, a ajuns la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar nu s-a calificat în finală. Părinții celor doi s-au aflat în sală, iar Serghei speră să îi facă mai fericiți dacă va obține o medalie.

„Știu cât de mult muncește Zalina și cât de mult ar fi meritat o participare bună. În toată cariera sa ea a fost la un pas de o medalie la competițiile mari și mereu îi lipsea puțin. Nu cedăm și vom continua să ne antrenăm. Sper să realizăm mai mult decât am realizat până acum.

 A fost dificil de data asta din punct de vedere moral. Fizic sunt gata, dar nu am cel mai bun moral. În finală sper să arăt cel puțin același rezultat ca și în calificări. Desigur, o să mă strădui să-l îmbunătățesc. Voi lupta până la capăt”, spune sportivul.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

CITEȘTE ȘI:

„Nu a fost ziua mea”: Moldoveanca Zalina Petrivskaya nu s-a calificat în finala probei de aruncare a ciocanului de la JO

Articole asemănătoare

Back to top button