fbpx

„Concluziile nu corespund realității”. Sergiu Sîrbu, despre cele 1,9 milioane de lei nejustificați depistați de către ANI

După ce Autoritatea Națională de Integritate (ANI) a constatat 1,9 milioane de lei nejustificați pe conturile familiei fostului deputat Sergiu Sîrbu, cel din urmă a venit cu o reacție pe rețelele de socializare. Astfel, acesta susține că „cifrele și concluziile sunt absurde, deoarece nu corespund realității”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sergiu Sîrbu susține că ANI ar fi însumat cifrele din rulajul de pe conturile bancare, timp de mai mulți ani, prezentând-o drept avere nejustificată. Totodată, ex-deputatul menționează în postare că a prezentat inspectorilor de integritate „toate datele, probele și actele justificative, care confirmă legalitatea tuturor veniturilor și tranzacțiilor”, dar ANI „a respins, nejustificat, toate probele prezentate”.

„Această abordare este departe de realitate, iar legea a fost interpretată greșit. Cifrele menționate sunt, de fapt, rulajul de pe mai multe conturi ale familiei, care erau destinate administrării a patru credite bancare, în ultimii 5-6 ani”, susține ex-deputatul.

La final de postare, Sergiu Sîrbu anunță că va contesta decizia ANI în judecată.

„Cu siguranță, acest act va fi contestat în judecată și pe toate căile legale, voi demonstra absurditatea acuzațiilor aduse, atât în instanțele naționale, cât și cele internaționale”.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button