fbpx

Colegul care ar fi oferit presei fotografiile din vacanțele președintelui ar putea renunța la cetățenia RM. „Domnule Dodon, poate vă cereți scuze?”

Fostul coleg de facultate al președintelui țării noastre, Igor Grigoriev, stabilit acum în Spania, a venit cu o reacție după ce șeful statului l-a acuzat că ar fi oferit presei fotografii din vacanțele sale. Acesta declară că va renunța la cetățenia RM dacă Dodon rămâne la conducere.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Grigoriev spune că s-a retras de mai mult timp din viața publică și politică din țara noastră. El este de părerea că informațiile care apar în spațiul public despre Dodon reflectă indignarea cetățenilor față de acțiunile președintelui.

„Pot să spun cu certitudine că sunt supărat numai pe mine, iar ceea ce apare despre el și anturajul său arată cât de tare sunt indignați cetățenii Republicii Moldova pentru toate acțiunile politice pe care le face Igor Dodon”, spune acesta.

Colegul de facultate îi sugerează lui Dodon să ofere scuze cetățenilor. Grigoriev mai declară că a greșit și el mult în trecut, dar cere iertare pentru asta.

„Este necesar, domnule Dodon, să trageți concluzii. Poate să vă cereți scuze de la cetățenii acestei țări, cred că este pentru ce! Ceea ce ține de mine, declar oficial că nu mai am nimic cu politica și viața publică din Republica Moldova. Așteptăm cu nerăbdare redobândirea cetățeniei românești. Și dacă va fi domnul Dodon încă președinte al Republicii Moldova, atunci o să depun cerere de refuz la cetățenie”, spune el.

Amintim că, ieri, Ziarul de Gardă a publicat mai multe imagini din vacanțele de lux ale președintelui. Potrivit informațiilor, șeful statului s-a odihnit în Dubai, Maldive și Seychelles. Ulterior, Dodon a declarat că cheltuielile nu i-au depășit veniturile, a spus că nu a încălcat nimic și a îndemnat presa „să se adreseze direct președintelui, dar să nu recurgă la supărările și frustrările unor foști colegi de facultate”.

Articole asemănătoare

Back to top button