fbpx

Ciocana: Două persoane au ajuns la spital, după ce au sărit în apărarea unei femei agresate de concubin

Doi bărbați au ajuns la spital, după ce au sărit în ajutorul unei femei agresate de concubin. Aceștia au fost atacați cu un cuțit, suferind mai multe leziuni. Incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de duminică, 6 februarie, în sectorul Ciocana al capitalei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Potrivit ofițerei de presă a Direcției de Poliție (DP) a municipiului Chișinău, Natalia Stati, oamenii legii au fost sesizați despre incident în jurul orei 6:00.

Preliminar s-a stabilit că un bărbat de 29 de ani, în stare avansată de ebrietate, manifesta un comportament agresiv în scara unui bloc de pe strada Igor Vieru, iar în urma unui conflict ar fi agresat-o pe concubina sa.

Auzind gălăgia din hol, doi vecini cu vârstele cuprinse între 52 și 57 de ani au intervenit, încercând să stopeze agresorul. În consecință, bărbatul de 29 de ani le-ar fi aplicat mai multe lovituri de cuțit, provocându-le leziuni în zona cutiei toracice și a abdomenului.

Cele două victime au fost transportate de urgență la spital. Poliția a inițiat un dosar penal pentru tentativă de omor, iar agresorul a fost reținut, urmând să petreacă următoarele 72 de ore în izolatorul de detenție al DP a municipiului Chișinău.

 

Articole asemănătoare

Back to top button