fbpx

Cine este singurul candidat la șefia Federației Moldovenești de Fotbal și de ce presa nu va avea acces la Congresul FMF

La șefia Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) va candida o singură persoană. Este vorba despre Leonid Oleinicenco, actualul președinte al FMF. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Comitetului Executiv al FMF de joi, 21 ianuarie, în pofida unui protest desfășurat de deputatul și fostul fotbalist Radu Rebeja, nemulțumit de refuzul înregistrării sale la concursul privind funcția de președinte al FMF.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La Congresul al XIX-lea al FMF se va alege următorul președinte al Federației, dar și organele de conducere ale acesteia. Evenimentul va avea loc vineri, 22 ianuarie, în incinta Complexului Sportiv „Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu, „cu respectarea strictă a măsurilor de sănătate publică”.

Potrivit unui comunicat al FMF, în contextul prelungirii stării de urgență în sănătate publică, Comisia națională extraordinară de sănătate publică a admis, ca excepție, desfășurarea Congresului.

În aceste condiții, jurnaliștii nu vor avea acces la eveniment, a mai anunțat Federația. „La scurt timp după încheierea Adunării Generale, toată informația (text, foto și video) va fi distribuită jurnaliștilor”, se arată în același comunicat.

Amintim că Leonid Oleinicenco a devenit președinte al FMF în mai 2019, urmându-l în această funcție pe Pavel Cebanu.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button