fbpx

Cinci filme pe care le poți privi în noaptea dintre ani

Dacă în acest an vrei să faci Revelionul acasă, îți propunem un maratorn de filme cu aceeași tematică pentru tine, familie și prieteni. Cu siguranță, sugestiile din partea noastră se vor potrivi pentru orice vârstă, scrie catine.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Căci ne dorim să petreci timp de calitate înainte de a trece în noul an, ne-am gândit că de data aceasta poți să te transformi într-un critic de film, alături de cei dragi.

Îți propunem niște pelicule ușor de urmărit și care te vor surprinde plăcut. Pentru unii dintre noi, noaptea dintre ani este un moment de sărbătoare. Cu toate acestea, poate anul acesta vrei să renunți la vestimentația elegantă și să rămâi în pijamale. Desigur, te poți inspira și din lista cu filmele apărute în decembrie 2022, pe care nu trebuie să le ratezi.

Filmele pe care ți le recomandăm vor suprinde diverse genuri și se vor potrivi atât celor din generația Z, cât și publicului mai nostalgic. Fă-te comodă, adu-ți niște gustări și bucură-te de filme perfecte pentru această perioadă.

New Year’s Eve (2011)

Regizorul acestei producții, Garry Marshall iubește sărbătorile. De la Ziua Mamei, la Ziua Îndrăgostiților și Anul Nou, fiecare contribuție a regizorului este o comedie de ansamblu.

Pentru producția din 2011, de Revelion, Garry Marshall îi aduce aproape pe Jessica Biel, Zac Efron, Josh Duhamel, Michelle Pfeiffer, Halle Berry. Destinele acestora de ciocnesc și urmează o comedie de zile mari.

Four Rooms (1995)

Four Rooms este o comedie clasică, ce are în prim plan Anul Nou. Producția se bazează pe o poveste adevărată despre Hotelul Mon Signor din Los Angeles. Un proaspăt angajat al hotelului este implicat în povestea de viață a celor care locuiesc în patru camere de hotel.

Fiecare cameră are câte un personaj aparte, un soț gelos, un gangster și un grup de tineri care cred în vrăjitoare.

Holidate (2020)

Emma Roberts joacă rolul lui Sloane. Aceasta este singură de sărbători, din nou. De aceea, urmează sfatul mătușii sale și își închiriază un iubit pentru petrecerea de Revelion.

Împreună cu Jake, Sloane se prezintă în cadrul mai multor petreceri. Mai târziu, cei doi realizează că ar vrea să petreacă timp unul cu celălalt și în afara sărbătorilor, potrivit Esquire.

Sunset Boulevard (1950)

Sunset Boulevard este un clasic și unul dintre cele mai bune filme făcute, vreodată, la Hollywood. Pelicula surprinde apogeul emoțional al unor invitați din cadrul unei petreceri de Revelion. Joe, jucat de William Holden este un scenarist care se mută în locuința unei vedete singuratice a filmului mut.

Sunset Boulevard surprinde singurătatea din ajunul Anului Nou. Norma, Gloria Swanson, organizează o petrecere pentru Joe și astfel, acesta află că sentimentele femeii cresc față de el.

Carol (2015)

Filmul realizat de Todd Haynes spune povestea a două femei care sfidează moravurile sociale restrictive ale anilor 50. Cele două femei se întâlnesc pentru prima dată sub decorațiunile de Crăciun ale unui mare magazin din New York.

Carol este o casnică nemulțumită de viața ei și este jucată de Cate Blanchett. Rooney Mara, în rolul lui Therese este o vânzătoare care caută o relație. Destinele celor două de leagă printr-un gest de libertate, în ajunul Anului Nou, scrie Oprah Daily.

Articole asemănătoare

Back to top button