fbpx

Certificatul de vaccinare moldovenesc va fi recunoscut, din 11 octombrie, în Marea Britanie

Ambasada Republicii Moldova în Marea Britanie anunță despre recunoașterea în această țară a certificatelor de vaccinare eliberate în Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform deciziei autorităților britanice, începând din data de 11 octombrie curent, ora 04:00, Republica Moldova va fi adăugată în lista statelor, certificatele de vaccinare împotriva COVID-19 ale cărora sunt recunoscute în Regatul Unit.

„Atenționăm că pentru cei care sosesc în Anglia înainte de această dată, se aplică regulile pentru persoanele care nu sunt complet vaccinate”, se arată în mesajul ambasadei.

Potrivit instituției, după 11 octombrie, călătorii care dețin un certificat de vaccinare moldovenesc trebuie să prezinte la intrarea in Marea Britanie următoarele:

1. Dovada rezervării unui test COVID care urmează să fie efectuat în a doua zi de la sosire (rezervarea se poate face aici).

2. formularul passenger locator form (care poate fi descărcat aici)

ZUGO precizează că mai multe state recunosc certificatele de vaccinare emise în Republica Moldova. Printre acestea se numără Ucraina, Turcia, Grecia și Georgia.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button