fbpx

Cei șase tineri care ar fi bătut doi studenți în Parcul Catedralei, trimiși pe banca acuzaților. De ce ar fi comis crima?

Procuratura municipiului Chișinău anunță terminarea urmăririi penale și trimiterea pe banca acuzaților a celor șase tineri care au agresat doi studenți în scuarul Catedralei. Crima a avut loc pe 24 octombrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fapta a fost comisă aproape de miezul nopții. Bănuiții traversau parcul după ce au sărbătorit ziua de naștere a unuia dintre ei și au consumat alcool. În preajmă se aflau victimele, care au ieșit la o plimbare cu bicicletele, iar în acele momente se odihneau înainte să plece spre casă.

Motivul agresiunii ar fi fost observația pe care le-ar fi făcut-o victimele atunci când cineva dintre cei șase a fluierat. Aceștia s-au apropiat de studenți, i-ar fi numit cu cuvinte necenzurate și i-ar fi agresat fizic.

Inculpații au vârsta cuprinsă între 16 și 32 de ani. Potrivit Procuraturii, unul dintre ei a fost anterior condamnat pentru furt. Dacă vina le va fi demonstrată, fiecare suspect riscă amendă maximă de 67.500 de lei sau până la cinci ani de pușcărie.

Precizăm că, la sfârșitul lunii octombrie, doi tineri au fost snopiți în bătaie în scuarul Catedralei. Unul dintre ei a ajuns în stare gravă la spital, iar îngrijirile medicale i s-ar fi acordat cu întârziere, deoarece „nu era în baza de date”.Ulterior, pe rețelele de socializare au apărut imagini cu momentul în care băieții sunt agresați, iar oamenii legii au deschis o cauză penală pentru huliganism.

Articole asemănătoare

Back to top button