fbpx

Cazul șoferului de troleibuz care ar fi leșinat în timp ce conducea: Ce spune RTEC, după desfășurarea unei anchete de serviciu?

Acum două zile, o internaută a scris pe o rețea de socializare că șoferul unui troleibuz de pe ruta nr. 24 ar fi leșinat în timp ce conducea, iar unitatea de transport a deraiat de pe straseu în direcția unei benzinării.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După ce au desfășurat o anchetă de serviciu în acest caz, reprezentanții RTEC au venit cu o reacție. Potrivit lor, nici un caz de sincopă nu a fost înregistrat în ziua sesizării. Mai mult decât atât, ei susțin că au fost și la benzinăria despre care era vorba în postarea locuitoarei capitalei, iar angajații de acolo au negat faptul că ar fi avut loc o situație de acest gen în ziua respectivă.

Regia Transport Electric Chișinău a mai precizat că toți conducătorii RTEC, înainte de a ieși la traseu, sunt supuși unui control medical riguros, iar toate stațiile terminus sunt dotate cu blocuri sanitare, pentru a oferi ajutorul necesar în cazuri de urgență.

La fel s-a specificat că toți conducătorii de troleibuz au parte de zile de odihnă și pauză de masă, în funcție de programul de lucru stabilit.

Articole asemănătoare

Back to top button