fbpx

Cazul polițistului care ar fi fost răpit astăzi de autoritățile autoproclamate din Transnistria: Procuratura a inițiat o cauză penală

Procuratura raionului Florești a inițiat astăzi o cauză penală pe faptul răpirii unei persoane și uzurpare de calități oficiale de către angajaţii structurilor de forţă ale regiunii autoproclamate din stânga Nistrului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform Procuraturii Generale, cazul a avut loc în această dimineață, când un ofițer din cadrul Inspectoratului de Poliție Florești ar fi fost răpit din curtea casei, situată în orașul Camenca, regiunea transnistreană.

Potrivit soției acestuia, polițistul ar fi fost sechestrat de câteva persoane care aveau cagule pe cap și haine ccu inscripția MGB – așa-numitul Minister al Securității de la Tiraspol. Bărbatul ar fi fost urcat într-un automobil și dus într-o direcție necunoscută.

Actualmente se realizează acţiuni de urmărire penală în scopul stabilirii complete şi obiective ale circumstanțelor cazului cercetat şi tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate. Pentru aceste acțiuni, legislația Republicii Moldova prevede pedeapsă de până la 10 ani închisoare.

CITEȘTE ȘI:

Un polițist din Florești ar fi fost răpit de așa-numitele autorități de la Tiraspol. Persoane care purtau cagule l-ar fi urcat într-un automobil

Articole asemănătoare

Back to top button