fbpx

Cazul minorului tamponat mortal pe bd. Dacia: Șoferul își recunoaște vina

Inspectoratul General de Poliție (IGP) vine cu precizări despre cazul băiatului de 10 ani, tamponat mortal pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al capitalei. Potrivit oamenilor legii, șoferul mașinii își recunoaște vina.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Forțele de ordine au inițiat o cauză penală în cadrul căreia se întreprind multiple acțiuni de urmărire penală în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Șoferul care s-ar face vinovat de accident a fost audiat în calitate de bănuit și și-a recunoscut vina. De asemenea au fost audiați atât mama minorului, cât și unul dintre martori.

Totodată, au fost dispuse expertiza medico-legală și cea auto tehnică. După finalizarea anchetei, dosarul urmează a fi expediat în instanța de judecată pentru primirea unei decizii legale.

Amintim că tragedia s-a produs vineri, 23 decembrie, în jurul orei 18:50. Un automobil de marca Lincoln, condus de un tânăr de 22 de ani, a tamponat băiatul în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Copilul imediat a fost preluat de salvare și transportat la spital pentru îngrijiri medicale, însă în urma traumatismelor primite a decedat.

Articole asemănătoare

Back to top button