fbpx

update | Cazul „milionarului în euro” de la CNA: Membrii familiei lui Tanas, percheziționați și bănuiți de complicitate

update (19:00) Șeful Direcției generale urmărire penală a Centrului Național Anticorupție (CNA), Ghenadie Tanas a fost reținut pentru 72 de ore. Potrivit Procuraturii, acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de fals în declarații și practicarea ilegală a activității financiare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știrea inițială

Pe parcursul zilei de astăzi, 8 decembrie, procurorii anticorupție în comun cu ofițerii Serviciului de Informații și Securitate, efectuează mai multe acțiuni de urmărire penală, în cadrul unei cauze penale, în care este vizat șeful Direcției generale urmărire penală a Centrului Naţional Anticorupţie (CNA), Ghenadie Tanas.

Procuratura Anticorupție informează că, în cadrul cauzei penale menționate, se investighează acțiunile persoanei vizate și sub aspectul comiterii infracțiunilor de fals în declarații și practicarea ilegală a activității financiare.

„Concomitent, ținem să menționăm că, la moment procurorii anticorupție și ofițerii SIS, efectuează mai multe acțiuni de urmărire penală în mai multe locații, inclusiv și la membrii familiei șefului Direcției Generale Urmăririi Penale a Centrului Național Anticorupție, care sunt bănuiți pentru complicitate la comiterea infracțiunilor imputate.

Despre acțiunile întreprinse și soluția emisă pe caz, Procuratura Anticorupție va informa opinia publică, revenind cu informații suplimentare”, se arată în nota informativă.

Citește și:

Percheziții în biroul și imobilele „cămătarului” de la CNA, Ghenadie Tanas

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button