fbpx

Cavcaliuc a reacționat la informațiile despre firma sa din Londra: „Mulțumesc pentru publicitate”

După ce în presă au apărut informații precum că Gheorghe Cavcaliuc ar fi deschis o firmă la Londra, liderul PACE a reacționat „mulțumind pentru publicitate”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Mulțumesc presei din Republica Moldova, pentru publicitatea companiei mele din Marea Britanie. De obicei, unii din ei nu se sfiesc să ceară multe mii de euro pentru a face publicitate, acum ceva s-a schimbat la ei, fac gratuit. Vă mulțumesc, apreciez efortul și voluntariatul Dvs.

Da, mi-am fondat companie în Marea Britanie și nu văd nimic rău în asta. Și-n Moldova, în anul 2007, la vârsta de 25 ani, am fondat cu familia mea o companie prosperă care a creat multe locuri de muncă, am achitat impozite la stat.

Dar asta, nu prea am văzut să fie mediatizat. Toată viața am muncit, muncesc și-n prezent și nu văd nimic rău în asta. Mai mult ca atât, am anunțat, nu o dată, că activez într-o companie internațională și activitatea mea curentă ține de mediul de afaceri.

Apropo, voi crea mai multe locuri de muncă în compania mea și ca prioritate, voi angaja compatrioți de-ai noștri din diasporă care sunt fără serviciu, oameni la care țin foarte mult, pentru că, am simțit pe pielea mea, fiind copilul părinților lăsat acasă la o vârstă fragedă nevoiți să meargă la muncă peste hotare.

Și da, din remitențele noastre trimise în Moldova ca și-n cazul la alte sute de mii de persoane, inclusiv cum au făcut-o părinții mei muncind peste 20 de ani în străinătate, vom contribui la ridicarea economiei.

Oi veni încă o dată cu un apel către presă și unii răutăcioși, care îmi poartă de grijă. Rog, să-mi respectați dreptul la viața privată și prezumția nevinovăției.

Sunt om ca toți oamenii, am și eu copii, părinți care nu sunt la prima tinerețe și uneori show-urile, știrile false sau cele cu titluri bengoase, îi afectează negativ. Vă chem să aveți bunul simț și omenie”, a scris Cavcaliuc pe pagina sa de Facebook.

Amintim că în mediul online au apărut informații precum că Gheorghe Cavcaliuc și-ar fi deschis o firmă la Londra. Jurnaliștii Rise Moldova au publicat documente care ar confirma înregistrarea entității.

Întreprinderea se numește „Succes for you limited”. În documentele publicate se indică faptul că liderul PACE ar fi utilizat actele românești pentru a înregistra compania.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button