fbpx

Candidatul socialiștilor pentru Primăria capitalei dă asigurări că va lupta cu funcționarii corupți prin implementarea platformei E-primăria

În prezentarea programului de administrare a capitalei, candidatul socialiștilor, Ion Ceban, a promis impelementarea unui sistem electronic eficient de soluţionare a cererilor cetăţenilor, care să funcționeze în baza principiului „Ghișeului unic”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit socialistului, datorită acestui sistem, oamenii și agenții economici nu vor mai sta la coadă pe coridoarele primăriei și vor putea monitoriza în timp real etapele de soluționare a cererilor.

„Vreau să trecem la platforma E-primăria. Asta va însemna că toate serviciile din primărie vor fi electronice, toate achizițiile publice vor fi făcute electronic și vor fi transparente”, a subliniat Ion Ceban.

Totodată, Ion Ceban a promis că funcționarii corupți vor fi demiși, iar cei onești își vor continua activitatea. Candidatul Ceban a mai spus că pentru fiecare poziție managerială vor fi elaborați indicatori de performanță personală, managerii vor fi evaluați trimestrial, iar rapoartele vor fi făcute publice.

Articole asemănătoare

Back to top button