fbpx

Când și unde se vor desfășura pretestările și examenele de BAC profesional

Ministrul Educației, Culturii și Cercetării Lilia Pogolșa a prezidat ședința Comisiei naționale pentru organizarea examenului de bacalaureat profesional, în cadrul căreia au fost aprobate programele de examene, lista Centrelor de bacalaureat profesional și calendarul implementării examenului de bacalaureat profesional.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sesiunea curentă a examenelor de bacalaureat profesional va fi susținută la 11 discipline, în cele 12 Centre de bacalaureat profesional.

Pretestările examenului de bacalaureat profesional vor avea loc la 9 iunie – proba de evaluare a competențelor generale și 16 iunie – proba de evaluare a competențelor profesionale.

Sesiunea de bază a examenului de bacalaureat profesional va avea loc la 25 iunie – proba de evaluare a competențelor profesionale și la 29 iunie – proba de evaluare a competențelor generale.

Evaluarea testelor candidaților se va efectua prin intermediul unui soft specializat, utilizat în cadrul examenului de bacalaureat profesional.

În anul 2021 vor susține examenul de BAC profesional 568 de elevi, absolvenți ai 24 de instituții de învățământ profesional tehnic.

Articole asemănătoare

Back to top button