fbpx

„Când am spus că Partidul Șor trebuie alungat din Parlament, nu la asta m-am referit”. Dinu Plîngău, după alegerile de la Bălți

Rezultatele preliminare de la scrutinul electoral de la Bălți au stârnit diverse reacții. Printre actorii politici care și-au dat cu părerea se numără și președintele interimar al Platformei DA, Dinu Plîngău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Eu când am spus că Partidul Șor trebuie alungat din Parlament nu la asta m-am referit, ci la adoptarea unor legi care ar interzice finanțarea obscură a campaniilor electorale, la sesizarea CCM-ului privind declararea în afara legii a partidului hoțului de miliarde”, scrie Plîngău pe pagina sa de Facebook.

Potrivi șefului interimar al Platformei DA, „trebuie să poți să ai Parlament, MAI cu Revenco și Podarilov și o nouă componență CEC și să te bucuri că alegerile sunt căștigate de Kroll prin bani furați de la cetățeni”.

Amintim că, duminică, 21 noiembrie, în mai multe localități din țară, inclusiv la Bălți, s-au desfășurat alegeri locale noi. În capitala de nord acestea au loc după ce primarul municipiului, Renato Usatîi, a demisionat. Politicianul a luat decizia în urma rezultatului slab la alegerile parlamentare anticipate din vara anului 2021.

În cadrul scrutinului de duminică, Marina Tauber și Nicolai Grigorișin au devenit lideri ai cursei electorale. Ei se vor duela în turul doi al alegerilor locale de la Bălți.

Citește și: Deputat PAS, după alegerile din capitala de nord: „Mă bucur că Tauber se pare că va câștiga. Partea proastă – păcat de Bălți”

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button