fbpx

Cadoul de la prieteni i-a adus o cercetare penală. Un bărbat, prins cu un permis de conducere fals la vama Leușeni

Un bărbat cu dublă cetățenie, moldovenească și rusească, este documentat pentru deținerea unui permis de conducere neveridic. Incidentul a fost înregistrat în după-amiaza zilei de ieri, 2 ianuarie curent, în punctul de trecere a frontierei Leușeni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru autorizarea ieșirii din Republica Moldova, la pista de control s-a prezentat un microbuz ce avea destinația Italia. Printre pasageri se afla și un bărbat de 41 de ani, domiciliat în regiunea Moscovei, Federaţia Rusă.

Conform analizei de risc, polițiștii de frontieră au dispus efectuarea unui control amănunțit. Drept urmare, în portmoneul personal al călătorului a fost depistat permis de conducere moldovenesc ce nu întrunea condițiile unui document autentic.

Audiat, pasagerul a declarat că a actul i-a fost oferit cadou din partea unor prieteni, cu mult timp în urmă, dar nu l-a folosit vreodată fiindcă știa că este falsificat.

Pe numele bărbatului a fost întocmit proces verbal de constatare a ilegalității, iar permisul de conducere a fost ridicat și transmis pentru efectuarea expertizei tehnice. Cercetările vor continua pentru elucidarea tuturor circumstanțelor și încadrarea juridică a faptei.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button